Contact Stichting Torna

Regiobank

www.tornacultura.nl

Doelstelling Torna | Cultura

Torna│Cultura wil informeren, inspireren, prikkelen en verleiden. Wil personen, organisaties en instellingen ruimschoots de gelegenheid bieden zich te presenteren en het publiek kennis laten nemen van alle facetten die de kunst en de cultuur in onze omgeving te bieden hebben. Dit zonder onderscheid te maken tussen amateurs, talenten en professionals.
Torna│Cultura zet in op ‘cultuur voor iedereen’, waarbij, naast participatie en talentontwikkeling, een goede samenhang tussen amateur en professional centraal staat.